Om os

Svendborg Motorværksted ApS er et motorværksted, der altid sætter kunden i højsæde, 24 timer i døgnet.
Dette gøres ved hjælp af faguddannet mandskab, samt mange års erfaring i reparation og installation af motorer. Vores folk arbejder overalt på kloden. De er kvalitetsbevidste, servicemindede og udfører altid arbejdet til den aftalte tid og pris.

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede. Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper, så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have fixet, så kan vi ordne det for dig.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for.

Uanset hvad Deres arbejdsopgave kræver, vil vi gerne høre fra Dem. Dette gøres lettest ved at klikke her eller på kontakt siden.​

Svendborg Motorværksted ApS

Håndværkervænget 1, 5700 Svendborg, Danmark

EMAIL: info@svendborg-motor.dk 

CVR: 20894873

TLF: 62 21 37 88

FAX: 62 21 37 78

Vi er altid interesserede i at høre omkring dit kommende projekt. Tag endelig kontakt til os så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

Firmanavn & CVR​

Svendborg Motorværksted ApS

CVR: ​20894873

Find os

Håndværkervænget 1

5700 Svendborg

Kontakt os