Metallisering

Metallisering med kvaliteten i top

Svendborg Motorværksted ApS arbejder med metallisering af dine maskindele og leverer altid et godt stykke arbejde, du bliver tilfreds med. Vi har stor erfaring med reparation af aksler og maskindele, korrosions beskyttende overflader med mere. Vi udfører metallisering rundt i hele landet.

Vi kommer ud til dig

Med vores mobile anlæg laver vi metalliseringen hos dig. Vi behandler alt fra tanke, maskindele og industrianlæg. Vores alsidighed gør, vi kan hjælpe dig med et godt resultat. Svendborg Motorværksted ApS følger altid den nyeste teknologi på markedet, så vi sikrer dig det bedste resultat.​

Støbe- og bearbejdnings fejl i aluminium er ikke en ukendt skade. Med en metallisering kan fejlene behandles, så de ikke kan ses uanset størrelsen på dit materiale.

Vi er klar til at hjælpe dig med en metallisering

Har du brug for en metallisering eller er i tvivl, om det er den rette hjælp for dig? Vi er altid klar til at hjælpe og høre på dine skader og omfanget af dem. Via vores store erfaring i branchen kan vi rådgive og vejlede dig til, hvilken behandling der vil være god for dig.

Vi kan kontaktes på telefon 62 27 20 97 eller kim@svendborg-motor.dk